Amore Mio Forever

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Amore Mio Forever

Amore Mio Forever

Eau de parfum – 100ml

Овошен и свеж нектар за природни романтични и немирни (не толку невини) жени. Amore mio Forever е порака на љубов која предизвикува искушение, повикува на искушение. Мирис со слатка комбинација на овошје (црна рибизла, праска и егзотични овошја), со цвеќиња (роза, јасмин), кој открива сладок и извонреден мирис (јаболко, мошус).

Горни ноти: лимон, бергамот, црна рибизла, роза
Средни ноти: праска, јасмин, егзотични плодови, цимет
Основни ноти: јаболко, мошус, килибар

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Amore Mio Passion

Love Never Dies Gold

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Boum Sweet LolliPop

Made In Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu